Permanente Make Up Wenkbrauwen

Wanneer je ervoor kiest om in mijn schoonheidssalon in diemen permanente make up voor je wenkbrauwen te laten plaatsen ben je aan het juiste adres. Mijn reviews liegen niet en ik kan je verzekeren dat ik met veel zorg en passie er voor zal zorgen dat je de wenkbrauwen van je dromen zult krijgen.

INTAKE

Nadat we samen de intake in mijn salon hebben gedaan waarin we enkele vragen met betrekking tot je gezondheid en jouw wensen door nemen. Gaan we beginnen met het kijken naar de vorm van je natuurlijke wenkbrauwen en teken ik met een oogpotlood een vorm waarvan ik denk dat deze goed bij je gezicht past. Samen kijken we vervolgens of deze vorm bij je past, symmetrisch is. Ik vind het in deze fase erg belangrijk dat je heel goed mee kijkt en jouw input geeft. Uiteindelijk ken jij je eigen gezicht het beste en is jouw smaak bepalend. Maar zal ik je wel eerlijk advies geven en mijn kennis delen als ik denk dat je een verkeerde keuze maakt.

KLEURBEPALING

Als de voortekening van de wenkbrauwen klaar is gaan we de kleur en de techniek voor het plaatsen van je permanente make up wenkbrauwen bespreken. Het pigment is zeer bepalend en mag niet te licht maar ook niet te donker zijn. Je kunt ervan uitgaan dat de kleur die je kiest voor je permanente make up wenkbrauwen na genezing ongeveer 40% lichter zal zijn. Omdat je altijd een touch up sessie na 6 weken krijgt kunnen we bij twijfel altijd de lichtere kleur kiezen en bij de touch up van je permanente make up een tint donkerder gaan.

TECHNIEK KEUZE

Ik beheers alle technieken en kan daarom ook alle mogelijke permanente make up voor je wenkbrauwen aanbieden. We kunnen hairstrokes microbladen en gepoederde – geschaduwde – velvet (alle drie hetzelfde maar andere benamingen) plaatsen. Of alle technieken met elkaar combineren combobrows. Met microblading kerf ik als het ware met een klein flinterdun mesje dunne haartjes (hairstrokes) met een pigment oppervlakkig in je huid. In de eerste laag van je tweede huidlaagje die uit vijf lagen bestaat.. Met deze techniek creëren we als het ware opties enkele haartjes in je huid tussen je wenkbrauwen. Erg mooi al je bv heel weinig haargroei van jezelf hebt. Je huid moet hiervoor wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Op een oudere huid heelt deze techniek vaak niet erg mooi. Met de velvet, gepoederde of geschaduwde permanente make up techniek creëren we machinaal met een naald als het ware een schaduw die je zo licht of intensief als jezelf wilt aan kan laten brengen. Je kunt het vergelijken met het principe van schetsen met een grijs potlood. Als je 1x lichtjes het papier kleurt is het heel licht. Zodra je wat vaker over dezelfde plek heen schetst wordt de kleur donkerder en intensiever. Je kunt hiermee een heel mooi verloop van licht naar wat donkerder in je wenkbrauwen maken. Deze techniek is erg mooi voor ieder soort wenkbrauw.

%d bloggers liken dit: