Medik 8 Huidverbetering

website_banner1In mijn beautysalon in Diemen geef ik behandelingen met de producten van Medik8.  Ik heb voor Medik8 gekozen omdat ik hiermee mijn klanten kan helpen bij het krijgen en behouden van een “Beautiful Skin for Life”. Medik 8 is ontwikkeld door de engelse wetenschapper Elliot Isaacs die is afgestudeerd in fysiologie, farmacologie en biochemie aan de Universiteit van Leeds. 

 Nadat hij de wereld had rondgereisd, werd Elliot geïnspireerd om het wereldberoemde cosmeceutische merk Medik8 te creëren. Hij bouwde het op vanuit een klein laboratorium achter in de apotheek van zijn vader. Met zijn filosofie van ‘vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A’ s nachts probeert hij de ware toedracht van huidveroudering tegen te gaan. 

In mijn salon streef ik ernaar om eenvoudige routines voor thuis te creëren die resulteren in een gezonde huid voor het leven. Doordat Medik8 een progressieve productlijn aanbiedt in hun CSA filosofie kunnen we er samen voor zorgen dat je huid door de jaren heen steeds uitgedaagd wordt om zichzelf te vernieuwen en verbeteren. Met als resultaat dat je iedere dag kunt genieten van een stralend frisse huid die er soms jaren jonger uit ziet.  Zonder het gebruik van injectables of andere drastische ingrepen. Natuurlijk spelen daarbij ook andere invloeden als; genoeg slaap, voldoende drinken, gezond eten en regelmatig sporten ook een grote rol. Net als hormonen en genen. Maar van buitenaf kun je de conditie van je huid ook voor 20% beïnvloeden door de juiste producten en verzorging. 

De behandelingen die ik aanbied variëren van standaard tot luxe.  Als je met specifieke problemen kampt zal ik je ook adviseren hoe je thuis het beste voor je huid kan zorgen en welke producten daar het beste  op aansluiten. In de beautysalon doen we een huidanalyse en pas ik mijn behandeling en de producten aan op de wensen van je huid.

 

%d bloggers liken dit: