AHA Fruitzuur peeling Meditopics

Voor iedereen die zijn huid een boost wil geven zodat deze er weer gezond en stralend uit gaat zien. 

 

Wat zijn Fruitzuren

Fruitzuren zijn een familie van natuurlijke zuren die in verschillende vruchten en voedingsstoffen voorkomen. Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet en heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het de kleinste molecule heeft. Waardoor deze beter en efficiënter  de huid in kan dringen en zodoende uiteindelijk meer resultaat teweeg brengt dan alle andere fruitzuren. Deze Glycolzuur zit in diverse concentraties in de meditopics peeling.

 

Wat doen Fruitzuren

Met een fruitzuurpeeling worden dode huidcellen verwijderd, waardoor er een schonere en frissere huid ontstaat. De peeling is met name ook bedoeld om bepaalde huidfuncties te stimuleren en te herstellen. Zoals een betere aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor de huidstructuur gladder, verfijnder, egaler en strakker wordt.

De vijf voornaamste werkingen van glycolzuur zijn:

– Hydraterende werking: het zuur verhoogt de waterbindende capaciteit in de hoornlaag (bovenste laag cellen van de huid), zodat de huid in staat is meer vocht vast te houden.

– Keratolytische werking: dit wil zeggen dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen.

– Exfolierende werking: dit betekent letterlijk het afstoten van de bovenste huidcellen waardoor ook in de huid aanwezige onzuiverheden verdwijnen.

– Anti-oxidante werking: dit wil zeggen dat het zuur een ontstekingsremmende werking heeft (acné)

– Regenererende werking: de huid wordt gestimuleerd om te herstellen waardoor collageen aangemaakt wordt. Hierdoor wordt uw huid steviger.

 

Indicaties:

Acne, structuurverbetering van de huid, pigmentverstoringen, verslapte huid, rimpelige huid, grove porien, littekens, puistjes, verhoornde huid, vale huid, rokershuid, ingegroeide baardharen.

 

Meditopics AHA Peeling: 50-70%

Met de Meditopics glycolzuurpeeling kunnen we een stapje verder gaan doordat er een hogere concentratie glycolzuur gebruikt wordt. Dit kan niet in 1 x en moet opgebouwd worden.

Alvorens u de kuur of behandeling ondergaat, heeft uw huid een voorbehandeling nodig die u vanuit huis kunt doen. U heeft hiervoor de Meditopics AHA-gel 5%  of 10% nodig. Deze moet u 2x per dag gedurende 15 dagen gebruiken. Hierdoor “went” de huid aan het glycolzuur.

Daarna kan er  1x per week een AHA Peeling uitgevoerd worden. We beginnen met 50% en afhankelijk van de reactie van de huid kan dit opgevoerd worden naar 70%.

U kunt deze behandeling eenmalig doen zodat de huid een boost krijgt.

Als u echter duidelijke structuurverbetering en een stevigere huid wilt krijgen dan hebt u meerdere behandelingen (7 à 8 ) nodig. Al vanaf de allereerste behandeling zal de huid merkbaar beter worden. De doeltreffendheid van een peeling met glycolzuur hangt vooral van de herhaling van de behandeling af.

 

AHA Fruitzuur behandeling:

De Meditopics AHA Fruitzuur Peeling behandeling bestaat uit reiniging, desinfectie, glycolzuur 50-70% aanbrengen en laten inwerken, neutraliseren, afspoelen, nabehandelingscrème en spf 25.

Duur: ± 30 min. Prijs: € 36.50

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25 kosten samen €54.-

 

Kuur:

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25 kosten samen €54.-

Behandeling: 4x, 1x per week kost € 145.-

Behandeling: 8x, 1x per week kost € 290.-

 

N.B.:

Tijdens de behandeling kunt u jeuk of een branderig gevoel hebben. De huid kan ook rozig/rood worden.

Tijdens de kuur kunt u een lichte schilfering waarnemen.

Echter…deze peeling is dusdanig “zacht” dat u niet belemmerd wordt in uw functioneren (het is niet zo dat de “vellen eraan hangen”, u kunt zich gerust in het openbaar vertonen).

 

Contra-indicaties:

Actieve herpes simplex, aanleg tot littekenvorming, donkere huiden, eczeem, open wondjes, zwangerschap/borstvoeding, extreem gevoelige huid, huidverdunnende medicijnen, rosacea.

 

 

 

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.
%d bloggers liken dit: