Medik 8 huidverbetering

website_banner1

Ik werk in mijn Salon met de producten van Medik 8 omdat deze zich richten op huidverbetering. De concentratie aan werkzame stoffen is zeer hoog en je zult tijdens een behandeling merken dat je huid hier op reageert. Dit geld ook voor de producten die je van Medik 8 thuis gebruikt. Je kunt ze op geen enkele manier vergelijken met de producten die je in de regulieren beautywinkels koopt. Het concentraat in deze producten is veel hoger. Ze mogen daarom niet zonder nodige kennis aan de consument worden verkocht. Mocht je met een huidprobleem als acnee, pigmentatie, verwijde poriën, roodheid en huidveroudering kampen dan ben je bij mij aan het juiste adres want ik kan je helpen deze problemen op te lossen. Tijdens onze intake stellen we samen een behandelplan op om jouw zo goed als mogelijk te helpen met het verbeteren van je huidconditie. Maar ook als je geen specifieke huidproblemen hebt is het fijn om eens in de zoveel tijd een behandeling te boeken om je huid even een boost te geven die je met je dagelijkse routine niet voor elkaar krijgt.

De behandelingen die ik aanbied varieeren  van standaard tot luxe. Mocht je voor de eerste keer bij mij langs komen gaan we eerst een huidanalyse doen om te bekijken wat de behoefte van je huid is. Ik stel dan samen met jou een behandeling op die je huid tijdens de behandeling voorziet van hetgeen je nodig hebt. Als je met specifieke problemen kampt zal ik je ook adviseren hoe je thuis het beste voor je huid kan zorgen en welke producten daar goed op aansluiten. Het mooie van Medik 8 is dat je voor niet al teveel geld eerst een kleine starter set voor jouw huidprobleem kan aanschaffen. Hierin zitten alle producten die je nodig hebt om je probleem op te lossen.  Je hoeft dus niet meteen een hele dure lijn compleet aan te schaffen. Maar kunt eerst het product een paar weken testen om te voelen wat het doet.

 

De behandelingen die ik aanbied met Medik 8

Standaarbehandeling 45 min: Een oppervlakte reiniging aangepast op de behoefte van de  huid, een oppervlakte peel, een diepte peel, diepte reiniging, met als afsluiter een serum en creme aangepast op de behoefte van je huid.

Standaardbehandeling 60 min: Een oppervlakte reiniging aangepast op de behoefte van je huid, een oppervlakte peel, een diepte peel, diepte reiniging en een masker aangepast op de behoefte van je huid.

Balancing Facial 60 min Een diep reinigende en porie-verfijnende behandeling waarbij ingrediënten worden gebruikt voor de vettige, problematische en vlekkerige huid. Her- balancerende producten worden in deze gezichtsbehandeling gebruikt om te verzachten, te kalmeren en om een heldere uitstraling te verkrijgen.

Age defying facial 90 min Een ontspannende, verjongende gezichtsbehandeling die de huid voorziet van Medik8 actieve ingrediënten. Vitamine C om te beschermen en te vernieuwen en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren waardoor een meer jeugdige uitstraling ontstaat. De massage en het liftende masker maken deze behandeling tot een luxe verwen ervaring.

Resurfacing power facial 60 min Een krachtige drievoudige exfoliatiebehandeling gericht op de ongelijke huidteint en textuur waardoor de huid verbetert naar een helder en verfrist uitziende huid. Deze behandeling zet naast de oppervlakte peel, en diepte peel ook de Chemical light peel in. Je huid krijgt hierdoor een enorme boost en zal een downtime van ongeveer een week hebben voordat je het optimale resultaat zult zien.

Radiance Facial 60 min Een luxueuze, verlichtende behandeling om zelfs de meest doffe huid te verhelderen. Een resultaatgerichte gezichtsbehandeling om ongelijkmatige pigmentatie en huidteint te bestrijden en om de huid een nieuwe frisse uitstraling te geven.

Redness Calming Facial 60 min Een verzachtende behandeling om de rode, ontstoken, gevoelige en zeer gevoelige huid te kalmeren middels intelligente formules die de huid herstellen. Het masker is ontzettend zacht en kalmeert te huid optimaal. Dit masker kan ook aangeschaft worden voor thuis gebruik. 

Diverse Chemical Peelings:  Voor het behalen van het mooiste resultaat worden deze peelings meestal gegeven in kuurverband. Je kunt o.a. kiezen voor Peels die Acnee littekens verminderen of zelf compleet verwijderen, pigmentatie vermindering, huidveroudering in het gezicht en rondom de ogen. Mocht je interesse hebben in een van deze Peels zullen we vooraf een officiele intake moeten doen om contra indicaties uit te sluiten. Mocht je beslissen de kuur in te gaan zetten voor je huid dan zijn er een aantal producten die je aan moet schaffen om de huid mee voor te behandelen. Deze zijn verkrijgbaar in een kit. Hierin zitten ook de producten die je nodig hebt voor het herstel. Je moet er ook rekening mee houden dat deze Peels een downtime hebben (dit wil zeggen dat je huid tot ongeveer 1 week erna moet herstellen van de Peeling) In die week komt de bovenste huidlaag eraf in de vorm van blaasjes, schilfers en velletjes. Het is een must om je huid tijdens en na de peel te beschermen tegen de uva en uvb straling dmv van een protectie op basis van mineralen. Deze peelings zijn een enorme boost voor de huid en worden het meest gedaan in het najaar of in het vroege voorjaar.

WebBanner

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.
%d bloggers liken dit: